Anar al contingut
VuFind
  • 0 ítems (Complet)
  • Idioma
    • English
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • 日本語
    • Nederlands
    • Português
    • Português (Brasil)
    • 中文(简体)
    • 中文(繁體)
    • Türkçe
    • עברית
    • Gaeilge
    • Cymraeg
    • Ελληνικά
    • Català
    • Euskara
    • Русский
    • Čeština
    • Suomi
    • Svenska
    • polski
    • Dansk
    • slovenščina
    • اللغة العربية
    • বাংলা
    • Galego
    • Tiếng Việt
    • Hrvatski
    • हिंदी
Avançada
  • Cerca
  • "Disce per hoc scriptum ..." :...
  • Citar
  • Enviar aquest missatge de text
  • Enviar per correu electrònic aquest
  • Imprimir
  • Exportar registre
    • Exportar a EndNote
    • Exportar a MARC
    • Exportar a MARCXML
    • Exportar a RDF
    • Exportar a BibTeX
    • Exportar a RIS
  • Afegir a la bossa Eliminar de la bossa de llibres
  • Permanent link
"Disce per hoc scriptum ..." : déambulation gastronomique du clergé bas léonard à la fin du 19e siècle.
Previsualitzar
Previsualitzar
Previsualitzar

"Disce per hoc scriptum ..." : déambulation gastronomique du clergé bas léonard à la fin du 19e siècle.

Dades bibliogràfiques
Publicat a:Langues de l'Histoire, Langues de la Vie : mélanges offerts à Fañch Roudaut.
Autor principal: CELTON Yann
Format: Article d'ouvrage
Idioma:Français
Latin
Publicat: Brest : Association Les Amis de Fañch Roudaut, 2005.
Matèries:
FINISTERE DEPARTEMENT
CLERGE
HISTOIRE XIXEME SIECLE
GASTRONOMIE
PAROISSES
LEON
GOURVIL JOSEPH
  • Fons
  • Descripció
  • Ítems similars
  • Visualització del personal

Ítems similars

  • Avec sa thèse sur La Villemarqué Francis Gourvil devient, à 71 ans docteur de l'Université de Rennes
    Publicat: (1960)
  • Recettes gastronomiques du pêcheur à pied.
    per: PRIGENT Guy
    Publicat: (1999)
  • Vente, le lundi 17 novembre 1980, de 10h à 12h et à 14 heures, bibliothèque F. Gourvil et à divers amateurs : rares éditions, princeps de La Villemarqué, Le Braz, Le Goffic, etc... Textes bretons anciens, cartulaires, livres anciens et modernes.
    Publicat: (1980)
  • Déambulations.
    per: LE GUILLOU Philippe
    Publicat: (2004)
  • Valorisation du patrimoine gastronomique et dynamiques de développement territorial : le haut plateau de L'Aubrac, le pays de Roquefort et le Périgord noir
    per: Bessière, Jacinthe
    Publicat: (2001)

À propos

  • Réseau ethnologie

Contacts

  • Bibliothèque Claude-Lévi-Strauss
  • Bibliothèque Yves Le Gallo
  • Centre de ressources Éric-de-Dampierre

Necessites ajuda?

  • Consells de cerca
© 2023-2025 Réseau Ethnologie
Carregant...