Skip to content
VuFind
  • 0 emner (Fuld)
  • Sprog
    • English
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • 日本語
    • Nederlands
    • Português
    • Português (Brasil)
    • 中文(简体)
    • 中文(繁體)
    • Türkçe
    • עברית
    • Gaeilge
    • Cymraeg
    • Ελληνικά
    • Català
    • Euskara
    • Русский
    • Čeština
    • Suomi
    • Svenska
    • polski
    • Dansk
    • slovenščina
    • اللغة العربية
    • বাংলা
    • Galego
    • Tiếng Việt
    • Hrvatski
    • हिंदी
Udvidet
  • Søg
  • "Disce per hoc scriptum ..." :...
  • Citér dette
  • Stav dette
  • Email dette
  • Udskriv
  • Eksportér post
    • Eksportér til EndNote
    • Eksportér til MARC
    • Eksportér til MARCXML
    • Eksportér til RDF
    • Eksportér til BibTeX
    • Eksportér til RIS
  • Tilføj til Bogkurv Fjern fra Bogkurv
  • Permanent link
"Disce per hoc scriptum ..." : déambulation gastronomique du clergé bas léonard à la fin du 19e siècle.
Preview
Preview
Preview

"Disce per hoc scriptum ..." : déambulation gastronomique du clergé bas léonard à la fin du 19e siècle.

Bibliografiske detaljer
Udgivet i:Langues de l'Histoire, Langues de la Vie : mélanges offerts à Fañch Roudaut.
Hovedforfatter: CELTON Yann
Format: Article d'ouvrage
Sprog:Français
Latin
Udgivet: Brest : Association Les Amis de Fañch Roudaut, 2005.
Fag:
FINISTERE DEPARTEMENT
CLERGE
HISTOIRE XIXEME SIECLE
GASTRONOMIE
PAROISSES
LEON
GOURVIL JOSEPH
  • Beholdninger
  • Beskrivelse
  • Lignende værker
  • Medarbejdervisning

Lignende værker

  • Avec sa thèse sur La Villemarqué Francis Gourvil devient, à 71 ans docteur de l'Université de Rennes
    Udgivet: (1960)
  • Recettes gastronomiques du pêcheur à pied.
    af: PRIGENT Guy
    Udgivet: (1999)
  • Vente, le lundi 17 novembre 1980, de 10h à 12h et à 14 heures, bibliothèque F. Gourvil et à divers amateurs : rares éditions, princeps de La Villemarqué, Le Braz, Le Goffic, etc... Textes bretons anciens, cartulaires, livres anciens et modernes.
    Udgivet: (1980)
  • Déambulations.
    af: LE GUILLOU Philippe
    Udgivet: (2004)
  • Valorisation du patrimoine gastronomique et dynamiques de développement territorial : le haut plateau de L'Aubrac, le pays de Roquefort et le Périgord noir
    af: Bessière, Jacinthe
    Udgivet: (2001)

À propos

  • Réseau ethnologie

Contacts

  • Bibliothèque Claude-Lévi-Strauss
  • Bibliothèque Yves Le Gallo
  • Centre de ressources Éric-de-Dampierre

Har du brug for hjælp?

  • Søgetips
© 2023-2025 Réseau Ethnologie
Loading...