|
|
|
|
LEADER |
01456naa a2200553 4500 |
001 |
las-24708 |
003 |
LAS |
005 |
20190723160336.0 |
008 |
960528 |
020 |
|
|
|a 84 393 3669 1
|q (pbk)
|
040 |
|
|
|c LAS
|d Sa
|
041 |
|
|
|a spa
|
043 |
|
|
|a ESP
|
050 |
|
|
|a W.74
|b 7847
|
245 |
0 |
0 |
|a L'alimentació mediterrània
|
264 |
|
|
|a Barcelona :
|b Institut Català de la Mediterrània d'Estudis i Cooperació,
|c 1996.
|
300 |
|
|
|a 379 p. :
|b tableaux, schémas ;
|c 24 cm.
|
504 |
|
|
|a Bibliographie en fin de chapitres.
|
690 |
|
|
|a Alimentation
|
690 |
|
|
|a Identité culturelle
|
690 |
|
|
|a Ethnologie
|
691 |
|
|
|a Afrique du Nord
|
691 |
|
|
|a Europe du Sud
|
691 |
|
|
|a Maghreb
|
691 |
|
|
|a Méditerranée
|
695 |
|
|
|a Commerce
|
695 |
|
|
|a Comportement alimentaire
|
695 |
|
|
|a Huile
|
695 |
|
|
|a Contact culturel
|
695 |
|
|
|a Viticulture
|
695 |
|
|
|a Gastronomie
|
695 |
|
|
|a Olive
|
695 |
|
|
|a Elevage
|
695 |
|
|
|a Régime alimentaire
|
695 |
|
|
|a Pratique alimentaire
|
695 |
|
|
|a Pêche
|
695 |
|
|
|a Vin
|
695 |
|
|
|a Histoire
|
695 |
|
|
|a Plante cultivée
|
695 |
|
|
|a Agriculture
|
695 |
|
|
|a Repas
|
695 |
|
|
|a Économie
|
695 |
|
|
|a Cuisine
|
695 |
|
|
|a Nutrition
|
700 |
1 |
0 |
|a Covián, Francisco Grande
|e Préf.
|
700 |
1 |
0 |
|a Medina, François Xavier
|e Éd.
|
942 |
|
|
|c OUV
|2 ddc
|
952 |
|
|
|0 24708
|1 9016
|a Claude-Lévi-Strauss
|b 8011383
|c W.74
|
999 |
|
|
|a Claude-Lévi-Strauss
|b Ouvrage
|