Anar al contingut
VuFind
  • 0 ítems (Complet)
  • Idioma
    • English
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • 日本語
    • Nederlands
    • Português
    • Português (Brasil)
    • 中文(简体)
    • 中文(繁體)
    • Türkçe
    • עברית
    • Gaeilge
    • Cymraeg
    • Ελληνικά
    • Català
    • Euskara
    • Русский
    • Čeština
    • Suomi
    • Svenska
    • polski
    • Dansk
    • slovenščina
    • اللغة العربية
    • বাংলা
    • Galego
    • Tiếng Việt
    • Hrvatski
    • हिंदी
Avançada
  • Cerca
  • L'alimentació mediterrània
  • Citar
  • Enviar aquest missatge de text
  • Enviar per correu electrònic aquest
  • Imprimir
  • Exportar registre
    • Exportar a EndNote
    • Exportar a MARC
    • Exportar a MARCXML
    • Exportar a RDF
    • Exportar a BibTeX
    • Exportar a RIS
  • Afegir a la bossa Eliminar de la bossa de llibres
  • Permanent link
L'alimentació mediterrània

L'alimentació mediterrània

Dades bibliogràfiques
Altres autors: Covián, Francisco Grande (Préf.), Medina, François Xavier (Éd.)
Format: Ouvrage
Idioma:Espagnol
Matèries:
Alimentation
Identité culturelle
Ethnologie
Afrique du Nord
Europe du Sud
Maghreb
Méditerranée
Commerce
Comportement alimentaire
Huile
Contact culturel
Viticulture
Gastronomie
Olive
Elevage
Régime alimentaire
Pratique alimentaire
Pêche
Vin
Histoire
Plante cultivée
Agriculture
Repas
Économie
Cuisine
Nutrition
  • Fons
  • Descripció
  • Ítems similars
  • Visualització del personal

Claude-Lévi-Strauss

Voir la disponibilité des exemplaires dans la bibliothèque

Detall dels fons de Claude-Lévi-Strauss
Signatura: W.74
Còpia Comprovació en temps real no disponible

Ítems similars

  • Siren Feasts A history of food and gastronomy in Greece
    per: Dalby, Andrew
    Publicat: (1996)
  • Le pain et l'olive : aspects de l'alimentation en Tunisie
    per: Hubert, Annie
    Publicat: (1984)
  • Le rat et l'abeille : court traité de gastronomie préhistorique.
    per: Dumay, Raymond
    Publicat: (1997)
  • L'alimentation et la cuisine à Rome
    per: Andre, Jacques
  • La vie des paysans bas-alpins à travers leur cuisine de 1850 à 1950.
    per: Topalov, Anne-Marie
    Publicat: (1986)

À propos

  • Réseau ethnologie

Contacts

  • Bibliothèque Claude-Lévi-Strauss
  • Bibliothèque Yves Le Gallo
  • Centre de ressources Éric-de-Dampierre

Necessites ajuda?

  • Consells de cerca
© 2023-2025 Réseau Ethnologie
Carregant...