Joan edukira
VuFind
  • 0 itemes (Completo)
  • Hizkuntza
    • English
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • 日本語
    • Nederlands
    • Português
    • Português (Brasil)
    • 中文(简体)
    • 中文(繁體)
    • Türkçe
    • עברית
    • Gaeilge
    • Cymraeg
    • Ελληνικά
    • Català
    • Euskara
    • Русский
    • Čeština
    • Suomi
    • Svenska
    • polski
    • Dansk
    • slovenščina
    • اللغة العربية
    • বাংলা
    • Galego
    • Tiếng Việt
    • Hrvatski
    • हिंदी
Aurreratua
  • Bilatu
  • L'alimentació mediterrània
  • Erreferentzia bihurtu
  • SMS
  • Bidali
  • Imprimir
  • Erregistroa esportatu
    • Nora EndNote
    • Nora MARC
    • Nora MARCXML
    • Nora RDF
    • Nora BibTeX
    • Nora RIS
  • Gehitu Liburu Saskira Eliminar de la Mochila
  • Permanent link
L'alimentació mediterrània

L'alimentació mediterrània

Xehetasun bibliografikoak
Beste egile batzuk: Covián, Francisco Grande (Préf.), Medina, François Xavier (Éd.)
Formatua: Ouvrage
Hizkuntza:Espagnol
Gaiak:
Alimentation
Identité culturelle
Ethnologie
Afrique du Nord
Europe du Sud
Maghreb
Méditerranée
Commerce
Comportement alimentaire
Huile
Contact culturel
Viticulture
Gastronomie
Olive
Elevage
Régime alimentaire
Pratique alimentaire
Pêche
Vin
Histoire
Plante cultivée
Agriculture
Repas
Économie
Cuisine
Nutrition
  • Aleari buruzko argibideak
  • Deskribapena
  • Antzeko izenburuak
  • MARC erregistroa

Claude-Lévi-Strauss

Voir la disponibilité des exemplaires dans la bibliothèque

Aleari buruzko argibideak Claude-Lévi-Strauss
Sailkapena: W.74
Alea Egoera zuzenean ez dago erabilgarri

Antzeko izenburuak

  • Siren Feasts A history of food and gastronomy in Greece
    nork: Dalby, Andrew
    Argitaratua: (1996)
  • Le pain et l'olive : aspects de l'alimentation en Tunisie
    nork: Hubert, Annie
    Argitaratua: (1984)
  • Le rat et l'abeille : court traité de gastronomie préhistorique.
    nork: Dumay, Raymond
    Argitaratua: (1997)
  • L'alimentation et la cuisine à Rome
    nork: Andre, Jacques
  • La vie des paysans bas-alpins à travers leur cuisine de 1850 à 1950.
    nork: Topalov, Anne-Marie
    Argitaratua: (1986)

À propos

  • Réseau ethnologie

Contacts

  • Bibliothèque Claude-Lévi-Strauss
  • Bibliothèque Yves Le Gallo
  • Centre de ressources Éric-de-Dampierre

Laguntza behar al duzu?

  • Bilaketa egiteko aholkuak
© 2023-2025 Réseau Ethnologie
Lanean...