İçeriği atla
VuFind
  • 0 kayıt (Dolu)
  • Dil
    • English
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • 日本語
    • Nederlands
    • Português
    • Português (Brasil)
    • 中文(简体)
    • 中文(繁體)
    • Türkçe
    • עברית
    • Gaeilge
    • Cymraeg
    • Ελληνικά
    • Català
    • Euskara
    • Русский
    • Čeština
    • Suomi
    • Svenska
    • polski
    • Dansk
    • slovenščina
    • اللغة العربية
    • বাংলা
    • Galego
    • Tiếng Việt
    • Hrvatski
    • हिंदी
Gelişmiş
  • Arama
  • L'alimentació mediterrània
  • Alıntıla
  • Telefona gönder
  • E-posta Gönder
  • Yazdır
  • Kaydı İhraç Et
    • İhraç Et EndNote
    • İhraç Et MARC
    • İhraç Et MARCXML
    • İhraç Et RDF
    • İhraç Et BibTeX
    • İhraç Et RIS
  • Kitap Sepetine Ekle Sepetten Sil
  • Kalıcı bağlantı
L'alimentació mediterrània

L'alimentació mediterrània

Detaylı Bibliyografya
Diğer Yazarlar: Covián, Francisco Grande (Préf.), Medina, François Xavier (Éd.)
Materyal Türü: Ouvrage
Dil:Espagnol
Konular:
Alimentation
Identité culturelle
Ethnologie
Afrique du Nord
Europe du Sud
Maghreb
Méditerranée
Commerce
Comportement alimentaire
Huile
Contact culturel
Viticulture
Gastronomie
Olive
Elevage
Régime alimentaire
Pratique alimentaire
Pêche
Vin
Histoire
Plante cultivée
Agriculture
Repas
Économie
Cuisine
Nutrition
  • Erişim Bilgileri
  • Diğer Bilgiler
  • Benzer Materyaller
  • MARC Görünümü

Claude-Lévi-Strauss

Voir la disponibilité des exemplaires dans la bibliothèque

Detaylı Erişim Bilgileri Claude-Lévi-Strauss
Yer Numarası: W.74
Kopya Bilgisi Konumu erişilebilir değil.

Benzer Materyaller

  • Siren Feasts A history of food and gastronomy in Greece
    Yazar:: Dalby, Andrew
    Baskı/Yayın Bilgisi: (1996)
  • Le pain et l'olive : aspects de l'alimentation en Tunisie
    Yazar:: Hubert, Annie
    Baskı/Yayın Bilgisi: (1984)
  • Le rat et l'abeille : court traité de gastronomie préhistorique.
    Yazar:: Dumay, Raymond
    Baskı/Yayın Bilgisi: (1997)
  • L'alimentation et la cuisine à Rome
    Yazar:: Andre, Jacques
  • La vie des paysans bas-alpins à travers leur cuisine de 1850 à 1950.
    Yazar:: Topalov, Anne-Marie
    Baskı/Yayın Bilgisi: (1986)

À propos

  • Réseau ethnologie

Contacts

  • Bibliothèque Claude-Lévi-Strauss
  • Bibliothèque Yves Le Gallo
  • Centre de ressources Éric-de-Dampierre

Yardım

  • Arama Yardımı
© 2023-2025 Réseau Ethnologie
Yüklüyor......