Skip to content
VuFind
  • 0 emner (Fuld)
  • Sprog
    • English
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • 日本語
    • Nederlands
    • Português
    • Português (Brasil)
    • 中文(简体)
    • 中文(繁體)
    • Türkçe
    • עברית
    • Gaeilge
    • Cymraeg
    • Ελληνικά
    • Català
    • Euskara
    • Русский
    • Čeština
    • Suomi
    • Svenska
    • polski
    • Dansk
    • slovenščina
    • اللغة العربية
    • বাংলা
    • Galego
    • Tiếng Việt
    • Hrvatski
    • हिंदी
Udvidet
  • Søg
  • Les réserves de grains à long...
  • Citér dette
  • Stav dette
  • Email dette
  • Udskriv
  • Eksportér post
    • Eksportér til EndNote
    • Eksportér til MARC
    • Eksportér til MARCXML
    • Eksportér til RDF
    • Eksportér til BibTeX
    • Eksportér til RIS
  • Tilføj til Bogkurv Fjern fra Bogkurv
  • Permanent link
Les réserves de grains à long terme : techniques de conservation et fonctions sociales dans l'histoire

Les réserves de grains à long terme : techniques de conservation et fonctions sociales dans l'histoire

Bibliografiske detaljer
Hovedforfatter: Sigaut, François
Format: Ouvrage
Sprog:Français
Udgivet: Lille. Editions de la Maison des Sciences de L'Homme, Publications de l'Université de Lille III, 1978.
Paris :
Serier:(Travaux et Documents).
Fag:
Histoire des Techniques
Sociologie rurale
France
Europe
Communauté rurale
Conservation des aliments
Grain
Technique
Agriculture
Village
Ruralité
  • Beholdninger
  • Beskrivelse
  • Lignende værker
  • Medarbejdervisning

Claude-Lévi-Strauss

Voir la disponibilité des exemplaires dans la bibliothèque

Detaljer om beholdninger fra Claude-Lévi-Strauss
Klassifikationsnummer: CVA.826
Kopi Live Status Unavailable

Lignende værker

  • Les réserves de grain à long terme : techniques de conservation et fonctions sociales dans l'histoire.
    af: SIGAUT François
    Udgivet: (1978)
  • L'agriculture et le feu : rôle et place du feu dans les techniques de préparation du champ de l'ancienne agriculture européenne
    af: Sigaut, François
    Udgivet: (1975)
  • Mune : la conservation alimentaire traditionnelle au Liban.
    af: Kanafani-Zahar, Aida
    Udgivet: (1994)
  • Introduction à l'évolution technique des agricultures européennes avant l'époque industrielle
    af: Sigaut, François
    Udgivet: (1985)
  • Les techniques de conservation des grains à long terme : leur rôle dans la dynamique des systèmes de cultures et des sociétés (vol. 2)
    af: Gast, Marceau
    Udgivet: (1981)

À propos

  • Réseau ethnologie

Contacts

  • Bibliothèque Claude-Lévi-Strauss
  • Bibliothèque Yves Le Gallo
  • Centre de ressources Éric-de-Dampierre

Har du brug for hjælp?

  • Søgetips
© 2023-2025 Réseau Ethnologie
Loading...