Le rat et l'abeille : court traité de gastronomie préhistorique.
Päätekijä: | Dumay, Raymond |
---|---|
Aineistotyyppi: | Ouvrage |
Kieli: | Français |
Julkaistu: |
Paris :
Phébus,
1997.
|
Sarja: | Liberté sur parole
|
Aiheet: |
Samankaltaisia teoksia
-
La cocina piurana : ensayos de antropología de la alimentación
Tekijä: Hocquenghem, Anne-Marie
Julkaistu: (1995) -
Cooking, cuisine and class : a study in comparative sociology.
Tekijä: Goody, Jack
Julkaistu: (1982) -
La vie des paysans bas-alpins à travers leur cuisine de 1850 à 1950.
Tekijä: Topalov, Anne-Marie
Julkaistu: (1986) -
La cocina piurana : ensayo de antropologia de la alimentacion
Tekijä: Hocquenghem, Anne-Marie, et al. -
Rice and beans : a unique dish in a hundred places
Tekijä: Wilk, Richard
Julkaistu: (2012)