Skip to content
VuFind
  • 0 emner (Fuld)
  • Sprog
    • English
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • 日本語
    • Nederlands
    • Português
    • Português (Brasil)
    • 中文(简体)
    • 中文(繁體)
    • Türkçe
    • עברית
    • Gaeilge
    • Cymraeg
    • Ελληνικά
    • Català
    • Euskara
    • Русский
    • Čeština
    • Suomi
    • Svenska
    • polski
    • Dansk
    • slovenščina
    • اللغة العربية
    • বাংলা
    • Galego
    • Tiếng Việt
    • Hrvatski
    • हिंदी
Udvidet
  • Søg
  • Tableau de la viande fraîche e...
  • Citér dette
  • Stav dette
  • Email dette
  • Udskriv
  • Eksportér post
    • Eksportér til EndNote
    • Eksportér til MARC
    • Eksportér til MARCXML
    • Eksportér til RDF
    • Eksportér til BibTeX
    • Eksportér til RIS
  • Tilføj til Bogkurv Fjern fra Bogkurv
  • Permanent link
Tableau de la viande fraîche et salée, poisson sec et salé, avec les prix en 1790 augmentés du tiers : n° I.

Tableau de la viande fraîche et salée, poisson sec et salé, avec les prix en 1790 augmentés du tiers : n° I.

Bibliografiske detaljer
Format: Ouvrage
Sprog:Français
Udgivet: s.l. : Impr. de Belin, 1793.
Fag:
ILLE-ET-VILAINE DEPARTEMENT
COTES-DU-NORD DEPARTEMENT
HISTOIRE XVIIIEME SIECLE
FRANCE
PRIX
FINISTERE DEPARTEMENT
LOIRE-ATLANTIQUE DEPARTEMENT
MORBIHAN DEPARTEMENT
VIANDES
  • Beholdninger
  • Beskrivelse
  • Lignende værker
  • Medarbejdervisning

Yves-Le-Gallo

Voir la disponibilité des exemplaires dans la bibliothèque

Detaljer om beholdninger fra Yves-Le-Gallo
Klassifikationsnummer: C-10932-00
Kopi Live Status Unavailable

Lignende værker

  • Tableau des légumes secs avec les prix en 1790 augmentés du tiers : n° II.
  • Tableau des productions d'animaux vivants avec les prix en 1790, augmentés du tiers : n° III.
  • Tableau des bois de travail, merrains et boisselerie avec les prix en 1790 augmenté du tiers... : n° 18.
  • Tableau de la quincaillerie avec le prix en 1790 augmenté du tiers : n° 17.
    Udgivet: (1793)
  • La tribu salée.
    af: ROBIDA Albert
    Udgivet: (2000)

À propos

  • Réseau ethnologie

Contacts

  • Bibliothèque Claude-Lévi-Strauss
  • Bibliothèque Yves Le Gallo
  • Centre de ressources Éric-de-Dampierre

Har du brug for hjælp?

  • Søgetips
© 2023-2025 Réseau Ethnologie
Loading...