Preskoči na sadržaj
VuFind
  • 0 djela (Puna)
  • Jezik
    • English
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • 日本語
    • Nederlands
    • Português
    • Português (Brasil)
    • 中文(简体)
    • 中文(繁體)
    • Türkçe
    • עברית
    • Gaeilge
    • Cymraeg
    • Ελληνικά
    • Català
    • Euskara
    • Русский
    • Čeština
    • Suomi
    • Svenska
    • polski
    • Dansk
    • slovenščina
    • اللغة العربية
    • বাংলা
    • Galego
    • Tiếng Việt
    • Hrvatski
    • हिंदी
Napredno
Resetiraj filtre
Predložene teme: RADEGONDE SAINTE (520-587)
Resetiraj filtre
Prikaži filtre (1)
Predložene teme: RADEGONDE SAINTE (520-587)
  • Traži
  • Problèmes sociaux de l'aliment...
  • Citiraj ovo
  • Pošalji SMS
  • Pošalji ovo e-poštom
  • Ispiši
  • Izvezi zapis
    • Izvezi u EndNote
    • Izvezi u MARC
    • Izvezi u MARCXML
    • Izvezi u RDF
    • Izvezi u BibTeX
    • Izvezi u RIS
  • Dodaj u košaricu Ukloni iz košarice
  • Stalna poveznica
Problèmes sociaux de l'alimentation

Problèmes sociaux de l'alimentation

Bibliografski detalji
Glavni autor: Lederer, Jean
Format: Ouvrage
Jezik:Français
Izdano: Louvain : Editions Nauwelaerts, Béatrice-Nauwelaerts, 1964.
Paris.
Teme:
Sociologie
Alimentation
Disette
Vie domestique
Mode de vie
Religion
Croyance
Education
Prohibition alimentaire
Histoire
Alcoolisme
Famine
développement économique
Démographie
Subsistance
Médecine
Maladie
Régime alimentaire
Économie
  • Primjerci
  • Opis
  • Similar Items
  • Prikaz za djelatnike knjižnice

Claude-Lévi-Strauss

Voir la disponibilité des exemplaires dans la bibliothèque

Detalji primjeraka od Claude-Lévi-Strauss
Signatura: TV.64
Primjerak Prikaz statusa u stvarnom vremenu nije dostupan

Similar Items

  • L'alimentation Dogon
    od: Dieterlen, Germaine
  • Feasts, fasts, famine : food for thought
    od: Caplan, Pat
    Izdano: (1994)
  • Populations et gouvernements face aux problèmes alimentaires : regards sur des zones de l'Afrique de l'Ouest
    od: Savane, Marie-Angélique Ed
    Izdano: (1992)
  • Alimentations, traditions et développements en Afrique intertropicale
  • L'homme et son pain : essai sur la signification de 'l'aliment de base'
    od: Claudian, J.

À propos

  • Réseau ethnologie

Contacts

  • Bibliothèque Claude-Lévi-Strauss
  • Bibliothèque Yves Le Gallo
  • Centre de ressources Éric-de-Dampierre

Trebaš pomoć?

  • Savjeti za pretraživanje
© 2023-2025 Réseau Ethnologie
Učitavanje...