İçeriği atla
VuFind
  • 0 kayıt (Dolu)
  • Dil
    • English
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • 日本語
    • Nederlands
    • Português
    • Português (Brasil)
    • 中文(简体)
    • 中文(繁體)
    • Türkçe
    • עברית
    • Gaeilge
    • Cymraeg
    • Ελληνικά
    • Català
    • Euskara
    • Русский
    • Čeština
    • Suomi
    • Svenska
    • polski
    • Dansk
    • slovenščina
    • اللغة العربية
    • বাংলা
    • Galego
    • Tiếng Việt
    • Hrvatski
    • हिंदी
Gelişmiş
Filtreleri Sıfırla
Önerilen Konular: COLLEGIENS
Filtreleri Sıfırla
Gösterilen flitre sayısı (1)
Önerilen Konular: COLLEGIENS
  • Arama
  • Délivrance et convivialité :
  • Alıntıla
  • Telefona gönder
  • E-posta Gönder
  • Yazdır
  • Kaydı İhraç Et
    • İhraç Et EndNote
    • İhraç Et MARC
    • İhraç Et MARCXML
    • İhraç Et RDF
    • İhraç Et BibTeX
    • İhraç Et RIS
  • Kitap Sepetine Ekle Sepetten Sil
  • Kalıcı bağlantı
Délivrance et convivialité : le système culinaire des Jaina.
Önizleme
Önizleme
Önizleme

Délivrance et convivialité : le système culinaire des Jaina.

Diğer sürümleri göster (2)
Detaylı Bibliyografya
Yazar: Mahias, Marie-Claude
Materyal Türü: Ouvrage
Dil:Français
Baskı/Yayın Bilgisi: Paris : Ed. de la Maison des Sciences de l'Homme, 1985.
Konular:
Jaïnisme
Cuisine
Végétarisme
Anthropologie de l'alimentation
Minorités religieuses
Delhi
Asie centrale et du Sud
Inde
Purification
Repas
Organisation sociale
Alimentation
Interdit alimentaire
Nourriture
Beurre
Produit alimentaire
Hiérarchie sociale
Organisation socio-religieuse
Caste
Jeûne
Rite domestique
Groupe domestique
Comportement alimentaire
Cuit
Code alimentaire
Cru
Régime alimentaire
Travail féminin
Ascétisme
  • Erişim Bilgileri
  • Diğer Bilgiler
  • İçindekiler
  • Diğer sürümler (2)
  • Benzer Materyaller
  • MARC Görünümü

Éric-de-Dampierre

Voir la disponibilité des exemplaires dans la bibliothèque

Detaylı Erişim Bilgileri Éric-de-Dampierre
Yer Numarası: DS 422 .A4 M214
Kopya Bilgisi Fonds général Konumu erişilebilir değil.

Benzer Materyaller

  • Délivrance et convivialité : le système culinaire des Jaina
    Yazar:: Mahias, Marie-Claude
    Baskı/Yayın Bilgisi: (1985)
  • Délivrance et convivialité : le système culinaire des Jaina
    Yazar:: Mahias, Marie-Claude
    Baskı/Yayın Bilgisi: (1985)
  • The cultural politics of food and eating : a reader.
    Baskı/Yayın Bilgisi: (2009)
  • Repas de diète, repas de fête en pays Palawan
    Yazar:: Revel-Macdonald, Nicole
  • Le pain et l'olive : aspects de l'alimentation en Tunisie
    Yazar:: Hubert, Annie
    Baskı/Yayın Bilgisi: (1984)

À propos

  • Réseau ethnologie

Contacts

  • Bibliothèque Claude-Lévi-Strauss
  • Bibliothèque Yves Le Gallo
  • Centre de ressources Éric-de-Dampierre

Yardım

  • Arama Yardımı
© 2023-2025 Réseau Ethnologie
Yüklüyor......