Anar al contingut
VuFind
  • 0 ítems (Complet)
  • Idioma
    • English
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • 日本語
    • Nederlands
    • Português
    • Português (Brasil)
    • 中文(简体)
    • 中文(繁體)
    • Türkçe
    • עברית
    • Gaeilge
    • Cymraeg
    • Ελληνικά
    • Català
    • Euskara
    • Русский
    • Čeština
    • Suomi
    • Svenska
    • polski
    • Dansk
    • slovenščina
    • اللغة العربية
    • বাংলা
    • Galego
    • Tiếng Việt
    • Hrvatski
    • हिंदी
Avançada
  • Cerca
  • Rapport sur l'alimentation en...
  • Citar
  • Enviar aquest missatge de text
  • Enviar per correu electrònic aquest
  • Imprimir
  • Exportar registre
    • Exportar a EndNote
    • Exportar a MARC
    • Exportar a MARCXML
    • Exportar a RDF
    • Exportar a BibTeX
    • Exportar a RIS
  • Afegir a la bossa Eliminar de la bossa de llibres
  • Permanent link
Rapport sur l'alimentation en Tunisie Dans le cadre du projet de recherche sur le cancer du rhino-pharynx

Rapport sur l'alimentation en Tunisie Dans le cadre du projet de recherche sur le cancer du rhino-pharynx

Dades bibliogràfiques
Autor principal: Hubert, Annie
Format: Ouvrage
Idioma:Français
Publicat: s.l. : CEDRASEMI, s.d..
Matèries:
Alimentation
Habitude alimentaire
Anthropologie médicale
Nutrition
Maladie
Tunisie
Afrique septentrionale
Enquête
Consommation alimentaire
Stockage des aliments
Aliment
Mode de cuisson
Cuisine
Cancer
Facteur de risque
Préparation des aliments
Comportement alimentaire
Régime alimentaire
Repas
Conservation des aliments
Pharynx
  • Fons
  • Descripció
  • Ítems similars
  • Visualització del personal

Éric-de-Dampierre

Voir la disponibilité des exemplaires dans la bibliothèque

Detall dels fons de Éric-de-Dampierre
Signatura: DT 252.5 .A4 H878
Còpia Fonds général Comprovació en temps real no disponible

Ítems similars

  • La cocina piurana : ensayos de antropología de la alimentación
    per: Hocquenghem, Anne-Marie
    Publicat: (1995)
  • La viande : un aliment, des symboles.
    Publicat: (2004)
  • Science and Civilisation in China. Vol. 6 : Biology and Biological Technology. Part V : Fermentations and Food Science
    per: Needham, Joseph
    Publicat: (2000)
  • Cooking, cuisine and class : a study in comparative sociology.
    per: Goody, Jack
    Publicat: (1982)
  • Alimentación y cultura nahuas de Guerrero = Tlacualli huan huehuemexicayotl mo Guerrero.
    Publicat: (2005)

À propos

  • Réseau ethnologie

Contacts

  • Bibliothèque Claude-Lévi-Strauss
  • Bibliothèque Yves Le Gallo
  • Centre de ressources Éric-de-Dampierre

Necessites ajuda?

  • Consells de cerca
© 2023-2025 Réseau Ethnologie
Carregant...